OM T&V

Thonet & Vander er viet til utvikling, produksjon og markedsføring av «state of the art» lydenheter i samsvar med tyske produksjonsstandarder. I Thonet & Vander søker vi etter å utvide horisonten av dine opplevelser, vi er fokusert på å tilby deg den nyeste teknologien med det mest elegante «state of the art» designet for å styrke dine følelser, noe som gjør de mer realistiske.

Hver og en av våre produkter reflekterer vår enorme erfaring i å blande kunst med teknologi. Siden vår grunnleggelse har vi søkt etter å skape elektroniske enheter som er i stand til å produsere gode følelser, som er utbruddet av «state.of.the.art.sound» -konseptet. Klikk på hver høyttalers navn eller bilde, og les mer om den. Sahaga as er stolt av å representere høyttalere så gode som disse, i en prisklasse som gir alle tilgang til god lyd.


KIND™

Thonet & Vander Kind
sound of new breed

Kind™ er en kompakt og lett å bære enhet som har en høy kapasitet på respons, perfekt for å sprite opp små rom. Sin klassiske utseende er kombinert med fine detaljer, metallisk front med mikro porer, fine marginer plassert øverst og nederst. Kind™ leverer en flott lyd til tross for sin kompakte størrelse. Den har evnen til å øke bass og DISKANT-STØRRELSE, som styrker sin avspillingsytelse. Den ble utviklet for brukere som ønsker god lyd på sine skrivebord.


RISS™

Thonet & Vander Riss
greatness can be real

Utsøkt design i alle aspekter, Riss™ søker balanse mellom form og funksjon, mellom estetikk og krystallklar lyd. Med dette perfekte eksempelet på kvalitet og design har vi redefinert begrepet harmoni. Spesielt laget for å fylle dine rom med høy lydkvalitet. Riss™ leverer en kalibrert lyden til minste detalj. Det er en fremragende høyttaler som vil fylle opp rommene med den beste lyden.


GRUB™

Thonet & Vander Grub
retro style, modern vibes

Grub™ er den perfekte form, med sin attraktive og fengende stil tilpasser den seg til alle rom. Fortid og fremtid møtes i denne høyttaleren. Den har et retro design inspirert av forrige århundres enheter, med utsøkte detaljer. Dens flotte akustiske struktur muliggjør en stor reproduksjonsytelse til hele frekvensområdet. Den perfekte måten å utfylle god lydkvalitet med utrolig stil.


LAUT™

Thonet & Vander Laut
the essence of perfection

Laut™ har en elegant og progressiv estetikk, en hybrid av klassiske og moderne linjer. Rene og elegante linjer sporer sin form. Laut™ er kjent for sin balanse og harmoni til å spille musikk av alle slag. Den ble opprettet for å reprodusere hele frekvensområdet med en perfekt balanse. Som et resultat, vil du høre ren, krystallinsk lyd, hvor hvert instrument og tale er forbedret. Med det vil du forvandle ditt rom til et auditorium.


RÄTSEL BT™

Thonet & Vander Rätsel BT
power of freedom

Det er en av de mest kraftfulle 2.1+1 høyttalerne noensinne laget. Rätsel BT™ står for konvergens, og designet gjenspeiler nettopp det, det genererer harmoni med rette linjer. Den har en ekstremt kraftig lyd, med skarp diskant og sterk bass; det er en høy-ytelse høyttaleri stand til å spille hele lydspekteret i detalj. Du vil nyte dine favoritt spill, filmer, serier og musikk trådløst takket være Bluetooth og NFC.

 

 


KÜRBIS BT™

Thonet & Vander Kurbis
let the sound fly

Kürbis Bt™ er en refleksjon av jakten på renhet i alle aspekter av livet. I denne høyttaleren kan vi trekke fram dens rene linjer og elegante estetikk. Et enkelt kubisk design, hvor avrundede detaljer i hjørnene gir et elegant og utsøkt utseende. Kürbis Bt™ utmerker seg for sin flate respons med høy balanse og høy ytelse. Den gir en flat lyd av eksepsjonell renhet, slik at du kan forvandle ethvert rom til et semiprofesjonelt studio.

 

 


HOCH BT™

Thonet & Vander HochBT

Same elegance, Tomorrow´s technology

Hoch Bt™ kan pares lett og komfortabelt inne i rommet gir en unik lydopplevelse. I denne høyttaleren finner vi en rettlinjet geometri, med en flat overflate og stor høyde. Sine fine detaljer gjør det til en fengslende høyttaler, med organiske trukket kurver som viser allsidigheten som funksjonaliteten tillater. Hoch Bt™ gir krystallklar lyd, som muliggjør bass forsterkning. Du vil lytte til all musikk i feilfri definisjon, perfekt for lydpurister på jakt etter kraft.


KUGEL BT™

Thonet & Vander Kugel

hi-fi sound for you

Med dette produktet kan du forvandle hjemmet ditt til et semi- profesjonelt studio. I denne høyttaleren kan vi observere en klassisk geometrisk struktur, med fine avant-garde detaljer. Kugel™ utmerker seg for sin fremtredende, store og brede lydytelse. Siste generasjons teknologi gir en ypperlig lydkvalitet optimalisert for å spille i perfekt balanse; den redefinerer lytteopplevelsen til et nytt nivå av perfeksjon.


KOLOSS BT™

Thonet & Vander KOLOSS

majestic sound

Koloss™ fører oss til den ytterste grensen av lyden. Fantastisk fra alle vinkler, den er preget av sin store, omfattende og dype lyd. Den har en klassisk geometrisk struktur og betydelig størrelse, laget for å fylle rommet med den beste lyden. Det er en enhet som kan overvinne alle hindringer, og det er den perfekte balansen mellom renhet og ekstrem kraft.


 

GRUND™

Grund (2)

the essential companion

Grund™ er den perfekte løsningen for din TV. Med sin digitale, trådløse Bluetooth-plattform kan du fullføre multimedia opplevelse med den beste lydkvaliteten og kraft. Grund™ utmerker seg for sin avant-garde design, unikt innenfor Hi -end segmentet. Denne høyttaleren er kjent for sin surround-effekt, designet for å gjengi en 5.1 lytteopplevelse. Den har en feilfri definisjon som lar deg spille høy lyd med høyeste kvalitet.


 

TURM™

Thonet & Vander Turm

blow up your senses

I Turm™ kan vi se at utformingen har rene former som tilbyr stil og eleganse til alle rom. Turm™ utmerker seg for sin evne til å skape harmoni mellom renhet og kraft av lyd. Med sin livlige og dynamiske lyd, passer den alle brukerbehov. Styrker akustisk oppfatning og forbedrer lydopplevelsen merkbart, reproduserer med unik kvalitet hver type melodi og lyd.


SW10™

Thonet & Vander SW10

deep sound

SW10™ ble opprettet for å slå etter rytmen av lyd, perfekt for musikk, spill og filmer med en dyp, klar og uslåelig lyd. Enkelheten av linjer er den viktigste appellen til denne modellen som kombinerer styrke med eleganse. SW10™ skiller seg åpenbart ut for basslyder. Dens viktigste funksjon er dens evne til å opprettholde kraftig lavfrekvent lyd over lengre tid, og leverer en unik lyd.


FLUG™

Thonet & Vander Flug

breaking boundaries

Flug™ er en enhet som lar deg konvertere en høyttaler til en trådløs enhet. Koble den til spilleren, koble den via Bluetooth og nyt all musikken din uten grenser. Flug™ er kjent for sin nyskapende estetikk med organiske linjer, lyset fordeles jevnt gjennom sidene. Den har en buet morfologi med sekskantede detaljer.