Fakta om REVO SuperSystem

HiFi og design - tatt til nye høyder

dab, dab+, fm
internettradio, streaming, Spotify Connect
multiroom
bluetooth aptX,
finnes i fem varianter
80 watt
app for kontroll av anlegget fra iOS og Android
aktiv subwoofer
prisvinnende design, enkel å bruke, joystickstyrt meny
veil utsalgspris 7499,-

Topp karakter i WhatHiFi? Magazine

Topp karakter i WhatHiFi? Magazine

Lyd og Bilde gir topp karakter!

Lyd og Bilde gir topp karakter!

Bare lovord om REVO SuperSystem

klasseledende, spiller steinbra, fantastisk god

HiFi-magasinet Lyd og Bilde liker REVO SuperSystem. Veldig godt.
Les hele anmeldelsen her.

Prisvinner allerede før lansering

Prisvinner allerede før lansering

HiFi helt utenom det vanlige

REVO SuperSystem lanseres på IFA 4. september 2015. Sahaga as ser frem til å kunne levere REVO SuperSystem i Norge, Sverige og Danmark i september.

RedDot-juryen sier: »With high-grade materials, such as wood and aluminium, and its classic shape, the SuperSystem successfully invokes the age of analogue radio.«

Fakta om REVO SuperSystem:
SuperSystem er et moderne musikksystem som kombinerer tradisjonelle håndtverks-verdier og materialer av høy kvalitet, med neste-generasjons hel-digital teknologi, super og fyldig akustisk ytelse og prisvinnende industridesign. SuperSystem dekker alle behov. Radio fra hele verden, tilgang til din personlige musikksamling og en nesten grenseløs tilgang til sanger fra verdens ledende musikk-strømmetjeneste. Takket være den integrerte UNDOK-teknologien kan musikken distribueres trådløst til andre, kompatible enheter rundt i hjemmet ditt og skape et sofistikert multiroom-system som du kan styre via en app på din iOS- eller Android-enhet.

SuperSystem er utstyrt for å motta en rekke radiostandarder, som dab, dab+, fm rds og internettradio – med tilgang til mer enn 24.000 radiostasjoner fra hele verden. Men, musikken stopper ikke der. SuperSystems evne til å kommunisere med eksterne musikkilder er vanskelig å overgå. Nettverks-lyd og WLAN-teknologi tillater trådløs lydavspilling fra eksterne datamaskiner og musikkservere. Bluetooth med aptX leverer musikkstrømming i CD-kvalitet fra smarttelefoner, nettbrett etc. og Spotify Connect kompletterer det hele ved å gi tilgang til mer enn 24 millioner sanger fra Spotify-arkivet.

SuperSystem er laget av de fineste materialer og komponenter. Trekabinettet med anodisert aluminium og stål-finish står fint i stil med den avanserte elektronikken som befinner seg på innsiden. Det grafiske OLED-displayet  og den enkle meny-manøvreringen med joystick gir et moderne trekk mens to 3,5 tommers BMR høyttaler-elementer og integrert, aktive subwoofer leverer 80w med klar og nydelig lyd, med fyldig bass, som fyller rommet.

Last ned REVO SuperSeries-katalogen

Last ned REVO SuperSeries-katalogen

REVO lanserte SuperNyhet på IFA 4. - 9. september 2015

enda bedre, enda stiligere, enda mer fantastisk

REVO lanserte oppfølgeren til REVO SuperConnect og REVO SuperSignal på IFA i Berling, 2015. De to har blitt fantastisk mottatt i hele verden. Det er ikke noe rart. Elegant og prisvinnende design, utrolig god lyd, fantastiske egenskaper og en pris som ingen relle konkurrenter klarer å slå. REVO SuperSignal er "lillebror" med dab, dab+, fm og bluetooth aptX REVO SuperConnect er i dag "storebror" med dab, dab+, fm, bluetooth aptX, Spotify Connect, Internettradio, DLNA streaming m.m.  Vi er sikker på at den nye REVO-radioen kommer til å havne på mange ønskelister til jul. Send oss en e-post, salg@sahaga.com

Størrelse:

Vekt:

EAN

Annen info

Antall i eske:

Tolltariff:

Bestillingsnummer hos Sahaga as:

sort matt 100094
hvit matt 100095
valnøtt med sølv front 100096
valnøtt med sort front 100097