Fakta om POPyourCAR 2.3

liten, smart og lett å bruke

dab+ mottaker med svært god fm-sender
Bluetooth 4.0 til strømming
trafikksikkert med direktevalgsknapper (1-4) på front
Service Following og TA (trafikkmeldinger)
nyutviklet, svært god antenne med magnetisk jording
fargedisplay, enkel i bruk
Veldig god FM-sender, AUX-ut
veil utsalgspris 1299,-

Kjøpe?

Du kan bestille denne radioen her eller hos en av våre mange andre forhandlere.

POPyourCAR 2.3

en enda bedre biladapter til sigarettenneren

POPyourCAR 2.3

Praktisk bil-dab+ med SF, TA, Bluetooth, fargeskjerm, fm-sender og linje inn/ut

POP har flere løsninger for dab+ i bilen. POPyourCAR 2.0, POPyourCAR 2.1, POPyourCAR 2.2, POPyourCAR 2.3 og POPyourCAR 3.0.  Vi kaller dem "GOD", "BEDRE" og "BEST". POPyourCAR 2.3 er et av våre "BEDRE"-produkter. 

POPyourCAR 2.3 er en flott dab+-adapter som du monterer selv på 10 minutter (15 minutter hvis du regner med tiden det tar å trekke antennekabelen langs vinduet og ned til radioen).
POPyourCAR 2.3 mottar alle dab og dab+-kanalene. Du bestemmer selv om du vil overføre disse trådløst (FM) eller over kabel (AUX-ut).
POPyourCAR 2.3 har svært godt signalmottak, nyutviklet og bedre antenne og signalstabilisering og -synkronisasjon som medfører bedre mottak i høyere hastigheter.

POPyourCAR 2.3 har Bluetooth 4.0 for strømming av musikk fra mobilen.
POPyourCAR 2.3 har spesielt fokus på trafikksikkerhet - det er 4 direktevalgsknapper på fronten og det store fargedisplayet har flere linjer, for god og sikker lesbarhet.
POPyourCAR 2.3 kan benyttes i både personbiler og lastebiler (10 - 30v)

I dag er det viktig at dabmottakeren har Service Following. Det betyr at radioen selv skifter til den sterkeste senderen når du lytter til NRK. POPyourCAR 2.3 har Service Following (SF).
NRK tilbyr også trafikkmeldinger (Traffic Announcements - TA). Dersom TA er slått på, vil trafikkmeldingene fra NRK Trafikk bryte inn også når du lytter til andre NRK-kanaler eller Bluetooth.

Det er veldig enkelt å bruke POPyourCAR 2.3. Menyen er enkel å forstå, og skifte av kanal foregår med det store, intuitive hjulet på fronten. Du trenger ikke lete etter favorittkanalene dine. De 4 kanalene du lytter til mest, programmeres super-enkelt på 4 direktevalgsknapper på fronten av radioen. På den måten trenger du ikke fjerne oppmerksomheten fra trafikken for å skifte kanal.

Den spesialutviklede antennen, Service Following, TA, bluetooth og linje ut er inkludert i prisen når du kjøper POPyourCAR 2.3. Dette er et veldig godt alternativ for den som vil ha dab+, SF, TA, FM-sender, bluetooth for lytting (strømming), nyutviklet antenne og fargeskjerm, uten behov for installasjon.

Størrelser

Produkt:
9 cm (b) x 6 cm (d) x 14 cm (h)

Gaveeske:
11,2 cm (b) x 7 cm (d) x 16,5 cm (h)

Ytterkartong:
36,5 x 34,5 x 48 cm

Vekt

Produkt: 145 g

I gaveeske: 280g

Ytterkartong: 12 kg

EAN

Produkt: 7090032641169

Annen info

Antall i yttereske: 40 stk

Tolltariff: 85271900

Bestillingsnummer hos Sahaga:
100340