Fakta om POPyourCAR 2.1

enkel dab+ med SF og TA for bilen, 4 direktevalgsknapper på front

forbedret dab+-mottaker med fm-sender
topp signalmottak med ny, spesialutviklet antenne
svært enkel installasjon av både enhet og antenne. Gjør det selv på 10 minutter.
service following (SF) og traffic announcements (TA)
passer i alle biler (10 - 30v), 4 direktevalgsknapper for trafikksikkerheten
fargedisplay, kun 4 knapper, linje inn og linje ut, signalstyrkeindikator
lader USB-enheter, ny og forbedret FM-sender
veil utsalgspris 1199,-

Kjøpe?

Du kan bestille denne radioen her eller hos en av våre mange andre forhandlere.

POPyourCAR 2.1

like god som den er enkel

POP har tre løsninger for dab+ i bilen. POPyourCAR 2.0, POPyourCAR 2.1 og POPyourCAR 3.0.  Vi kaller dem "GOD", "BEDRE" og "BEST". POPyourCAR 2.1 er vårt "BEDRE"-produkt. 

POPyourCAR 2.1 er en smart adapter som du monterer selv på 2 minutter (10 minutter hvis du regner med tiden det tar å trekke antennekabelen langs vinduet og ned til radioen).
POPyourCAR 2.1 mottar alle dab og dab+-kanalene. Du bestemmer selv om du vil overføre disse trådløst (FM) eller over kabel (AUX-ut).
POPyourCAR 2.1 har svært godt signalmottak, nyutviklet og bedre antenne og signalstabilisering og -synkronisasjon som medfører bedre mottak i høyere hastigheter.

I dag er det viktig at dabmottakeren har Service Following. Det betyr at radioen selv skifter til den sterkeste senderen når du lytter til NRK. POPyourCAR 2.1 har Service Following (SF).
NRK tilbyr også trafikkmeldinger (Traffic Announcements - TA). Dersom TA er slått på, vil trafikkmeldingene fra NRK Trafikk bryte inn også når du lytter til andre NRK-kanaler eller AUX-in.

Det er veldig enkelt å bruke POPyourCAR 2.1. Det er kun 4 knapper. Den ene er en preset-knapp, på den lagrer du favorittkanalene dine (liste som du blar deg opp og ned i). I tillegg er POPyourCAR 2.1 trafikksikker. Du kan velge å bruke de fire knappene som direktevalgsknapper og aldri mer lete etter kanalene dine når du kjører.

Den spesialutviklede antennen, Service Following og TA er inkludert i prisen når du kjøper POPyourCAR 2.1. Dette er det beste alternativet for den som vil ha dab+, SF, TA, FM-sender, nyutviklet antenne og fargeskjerm, uten behov for installasjon.

Størrelser

Produkt: 6,6 x 6,0 x 19,0 cm

Gaveeske: 21,5 x 11 x 8 cm

Ytterkartong:

Antall på pall: 720 stk

Vekt

Produkt: 128 g

I gaveeske:

Ytterkartong:

EAN

Produkt:
7090032640919

Annen info

Antall i yttereske: 30

Tolltariff: 85271900

Bestillingsnummer hos Sahaga:
100314