Husk at du kan lese mer om hver enkelt modell ved å velge den fra undermenyen i toppmenyen.

POP - den originale

POP er Norges "folkeDAB". POP fikk 5 på terningen hos DinSide.no

POP har dab, dab+, fm og er veldig enkel å bruke. Det er en super reiseradio for kjøkkenbenken eller å ta med seg ut på tur. POP fungerer på 220v, USB-port eller 4x AA-batterier. POP finnes i 7 farger. Sort, hvit, gul, rød, blå, rosa og oransj.

Lær mer om POP her

POPduo - mer av alt

POPduo er storebroren til POP.

Dobbelt så mye av alt. Og Bluetooth NFC. Med POPduo kan du høre dab, dab+, fm og musikken du strømmer fra bluetooth-enheter som smart-telefon og nettbrett. POPduo har bærehåndtak, hodetelefonutgang og fungerer på 220v, USB-port og 4x C-batterier. Husk at du også kan benytte POPpower for å gi strøm til POPradioene. POPduo finnes i fargene sort, hvit og grå.

Lær mer om POPduo her

POPnano - en av verdens minste

POPnano er en av verdens minste digitalradioer.

I et oppslag på DinSide.no nylig fikk den berømmelse for svært godt mottak og god lyd. POPnano er oppladbar og den spiller i rundt 10 timer per opplading. Den har en praktisk klype på baksiden som gjør det enkelt å feste den til for eksempel treningstøyet. POPnano har dab, dab+ og fm. POPnano kommer i fargene sort, hvit, gul, oransj og rosa.

Lær mer om POPnano her.

POPup - din beste venn om morgenen

POPup er en kul klokkeradio.

Den vekker det med god musikk og hyggelig prat. Fra din favorittradiokanal. POPup har alarmminne og slumrefunksjon i føttene. Blant mye annet. Du kan velge om du vil vekkes alle dager, bare hverdager, bare weekender eller kun en gang. Du kan også velge hvor lenge radioen skal spille når du skal sove. Så slår den seg av. POPup finnes i fargene sort, hvit, oransj og rosa.

Lær mer om POPup her

Verdens enkleste DAB+ til bilen

POPyourCAR er nok verdens enkleste DAB+ til bilen.

Den passer i alle biler som har FM-radio fra før. Prinsippet er enkelt. 

Lær mer om POPyourCAR her.

Verdens første hørselvern med DAB+

POP@work   -   ta med deg alle de nye radiokanalene på jobb

POP@work er PPE, EN352, CE sertifisert hørselvern med dab, dab+, fm og AUX-inngang. Oppladbart batteri som holder en lang arbeidsdag er inkludert. 

Lær mer om POP@work her