Det er mange som mener at musikk til arbeidet øker effektiviteten. Det er også forskere som understøtter påstanden. Vi har ikke testet selv, men stemningen er alltid bedre her hos oss når radioen står på enn når det er helt stille i lokalet.

Hvis du jobber på kontor (som oss) eller i butikk, stilles det vel ikke noen spesielle krav til radioen. Men, hvis du jobber i bygg- og anleggsnæringen, langs veien, i skogen, under bakken eller til havs, eller som rørlegger, snekker, murer, elektriker eller maler, bør jo radioen tåle litt tøff behandling rundt på stedene du jobber.

Da foreslår vi POP@worksite.

Radio med dab+ og fm, bluetooth og linjeinngang. POP@worksite tåler røff behandling.

POP@worksite har dab+, fm, bluetooth og linjeinngang. Det betyr at du kan velge fritt i all verdens underholdning når du jobber. DAB+ har mer enn 30 kanaler, FM har alle lokalradioene, med Bluetooth kan du strømme all lyd du har tilgjengelig på mobilen, inkludert eventuelle internettjenester som radio, Spotify, iTunes osv.

POP@worksite er oppladbar og spiller i opp mot 22 timer per opplading. Temperatur og lydstyrke påvirker spilletiden.

POP@worksite har to alarmer og equalizer, USB-kontakt for lading av smartphones og godt signal-mottak.

Akkurat nå har denne nettbutikken kampanje på POP@worksite. Ut august kan du benytte rabattkoden worksite i kassen og få 20% rabatt på denne radioen.