Fakta om POPyourCAR 2.2

dab+ adapter for bil
bluetooth 4.0 strømming/handsfree
trafikksikkert med direktevalgsknapper (1-4) på front
Service Following og TA (trafikkmeldinger)
nyutviklet, svært god antenne med magnetisk jording
fargedisplay, enkel i bruk
Veldig god FM-sender, AUX-ut
veil utsalgspris 1399,-

Kjøpe?

Du kan bestille denne radioen her eller hos en av våre mange andre forhandlere.

POPyourCAR 2.2

kraftig oppgradert favoritt!

POPyourCAR 2.2

Praktisk bil-dab+ med SF, TA, Bluetooth, fargeskjerm, fm-sender og linje inn/ut

POP har flere løsninger for dab+ i bilen. POPyourCAR 2.0, POPyourCAR 2.1, POPyourCAR 2.2, POPyourCAR 2.3 og POPyourCAR 3.0.  Vi kaller dem "GOD", "BEDRE" og "BEST". POPyourCAR 2.2 er et av våre "BEDRE"-produkter. 

POPyourCAR 2.2 er en flott dab+-adapter som du monterer selv på 10 minutter (15 minutter hvis du regner med tiden det tar å trekke antennekabelen langs vinduet og ned til radioen).
POPyourCAR 2.2 mottar alle dab og dab+-kanalene. Du bestemmer selv om du vil overføre disse trådløst (FM) eller over kabel (AUX-ut).
POPyourCAR 2.2 har svært godt signalmottak, nyutviklet og bedre antenne og signalstabilisering og -synkronisasjon som medfører bedre mottak i høyere hastigheter.

POPyourCAR 2.2 har Bluetooth 4.0 for strømming av musikk fra mobilen, og for mottak og samtale med mobilen.
POPyourCAR 2.2 har spesielt fokus på trafikksikkerhet - det er 4 direktevalgsknapper på fronten og det store fargedisplayet har 5 linjer, for god og sikker lesbarhet.
POPyourCAR 2.2 kan benyttes i både personbiler og lastebiler (10 - 30v)

I dag er det viktig at dabmottakeren har Service Following. Det betyr at radioen selv skifter til den sterkeste senderen når du lytter til NRK. POPyourCAR 2.2 har Service Following (SF).
NRK tilbyr også trafikkmeldinger (Traffic Announcements - TA). Dersom TA er slått på, vil trafikkmeldingene fra NRK Trafikk bryte inn også når du lytter til andre NRK-kanaler eller Bluetooth.

Det er veldig enkelt å bruke POPyourCAR 2.2. Menyen er enkel å forstå, og skifte av kanal foregår med det store, intuitive hjulet på fronten. Du trenger ikke lete etter favorittkanalene dine. De 4 kanalene du lytter til mest, programmeres super-enkelt på 5 direktevalgsknapper på fronten av radioen. På den måten trenger du ikke fjerne oppmerksomheten fra trafikken for å skifte kanal.

Den spesialutviklede antennen, Service Following, TA, bluetooth og linje ut er inkludert i prisen når du kjøper POPyourCAR 2.2. Dette er et veldig godt alternativ for den som vil ha dab+, SF, TA, FM-sender, bluetooth for lytting og telefonsnakking, nyutviklet antenne og fargeskjerm, uten behov for installasjon.Sahaga as / POPyourCAR gjør oppmerksom på at ved bruk av FM-overføring I KOMBINASJON med bruk av adapterets BLUETOOTH for trådløs samtale på telefonen, vil samtalen kunne lyttes på av FM-mottakere i nærheten. Dersom man vil sikre seg 100% mot dette, må man benytte linjeoverføring ELLER la være å gjennomføre samtaler over Bluetooth på DAB-adapteret. Bluetooth-funksjonen kommer allikevel til nytte ved strømming av annen lyd fra mobilen. Lyd som ikke er kompromitterende for deg eller andre, som for eksempel Spotify eller lagret musikk på telefonen.

PÅ POPyourCAR 3.0, POPyourCAR 2.2 og POPyourMIRROR trenger ikke dette være et problem, hvis man bruker enheten riktig. Disse modellene har nemlig en innebygget høyttaler. Dersom man velger at lyden fra samtalen skal gå til «innebygget høyttaler i POPyourCAR 3.0/2.2/POPyourMIRROR» i stedet for «bilens høyttaler», vil ikke samtalen bli kringkastet på FM. Dette er viktig å merke seg, og løser det omtalte problemet 100%.

Størrelser

Produkt:
9 cm (b) x 3 cm (d) x 7,4 cm (h)

Gaveeske:
tba

Ytterkartong:
tba

Vekt

Produkt: 100 g

I gaveeske:

Ytterkartong:

EAN

Produkt: 7090032641121

Annen info

Antall i yttereske: 36

Tolltariff: 85271900

Bestillingsnummer hos Sahaga:
100336